• Udialo sa ...

          • Exkurzia – hvezdáreň Roztoky

          • 15. 10. 2023
          • Dňa 12.10.2023 sa žiaci šiesteho ročníka za krásneho jesenného počasia zúčastnili geografickej exkurzie vo hvezdárni v neďalekej obci Roztoky.Privítal ich skúsený hvezdár, ktorý viedol zaujímavé a náučné prednášky na témy: Slnko, Slnečná sústava a Planéty slnečnej sústavy.  Žiaci si mohli vyskúšať pozorovanie Slnka pomocou hvezdárskeho ďalekohľadu, poprechádzať po náučnom chodníku planét slnečnej sústavy a v kupole sa naučili, ako sa ovláda  šošovkový ďalekohľad určený na pozorovanie a zákresy slnečnej fotosféry. Odniesli si množstvo poznatkov o samotnom vesmíre, ktorý môže byť aj dvakrát taký starý, ako sme si pôvodne mysleli, no prináša aj ďalšie nezodpovedané otázky do budúcnosti.

          • Šarkaniáda

          • 12. 10. 2023
          •     Dňa 12. októbra 2023 sa deti  ZŠ Mlynská nevedeli dočkať popoludnia a obľúbenej akcie    „Šarkaniády“ (súťaž o najkrajšieho lietajúceho šarkana).

            Všetko to začalo výrobou šarkanov. Deti na 1. stupni pracovali usilovne ako včeličky. Rozvíjali svoje  zručnosti pri strihaní, lepení, kreslení a maľovaní. Výsledkom spoločnej práce boli originálne šarkany, ktoré si aj vyskúšali. Vetrík silno pofukoval a detské šarkany sa postarali o pestrofarebné divadlo na jesennej oblohe. Hoci niektoré šarkany protestovali a nechcelo sa im vzlietnuť,  pomohli im pani vychovávateľky rýchlymi úpravami priamo na školskom ihrisku. Deti mali obrovskú radosť. Po „leteckej” prehliadke šarkanov boli deti ocenené za ich tvorivú prácu a fantáziu a každý súťažiaci dostal sladkosť.

            Vyhodnotenie: 1. miesto – Martin Vanda

                                     2. miesto – Mateo Gonos

                                     3. miesto – Lilien Špilárová

             

          • Výtvarný plenér akademického maliara Františka Veselého

          • 10. 10. 2023
          • Dňa 10. októbra 2023 pripravil Odbor školstva a kultúry v Stropkove pre žiakov XXI. ročník výtvarnej súťaže - Výtvarný plenér akademického maliara F. Veselého v malebnej dedinke Korunková na poľovníckej chate Lipovica. V piatich kategóriách súťažili žiaci základných škôl a základných umeleckých škôl z okresu Stropkov a pozvanie prijali aj hostia z poľského mesta Rzeszów. Našu školu reprezentovali v 1. kategórii Zina Malačinová (3.A) a Nina Bučková (3.B), v 2. kategórii Ema Komišáková (5.C) a v 3. kategórii Zuzana Lehocká a Bibiána Cichá (9.B). Krásne prostredie inšpirovalo mladých umelcov a ich práce hodnotila  odborná porota. Z našich dievčat si ocenenie odniesli:
            2. kat. Ema Komišáková – Cena poroty 
            3. kat. Bibiána Cichá – 3. miesto
            Emke a Bibke srdečne gratulujeme a všetkým ďakujeme za vzorné reprezentovanie našej školy.

          • Európsky deň jazykov v ZŠ Mlynská

          • 10. 10. 2023
          • Európsky deň jazykov bol tento rok v našej škole výnimočný tým, že vyučujúci všetkých jazykov si pre žiakov pripravili zaujímavé celodenné podujatie plné súťaží, hlavolamov a úloh v rôznych európskych jazykoch. Naše učebne sa zmenili na centrá európskych krajín. Žiaci si mali možnosť vyskúšať rôznorodé kvízy, hádanky, doplňovačky, ktoré preverili ich jazykové zdatnosti. Hrou a vlastnou tvorivosťou dokázali, že učenie cudzích jazykov pre nich nie je len povinnosťou, ale aj zábavou a výzvou. Žiaci mohli v rámci svojho ročníka vyhrať zaujímavé ceny.

             

            Šťastní výhercovia:

            5.ročník:

            1. miesto   Karolína Alexíková 5.C

            2. miesto   Ema Komišáková  5.C

            3. miesto    Matej Laci 5.B

            6.ročník:

            1. miesto    Martin Glus 6.A

            2. miesto    Gabriel Kleban 6.C

            3. miesto    Dominik Hríb 6.C

            7. ročník:

            1. miesto   Boris Alexík 7.C

            2. miesto    Mária Gondeková  7.B

            3. miesto    Sára Kočišová 7.A

            8. ročník:

            1. miesto   Anna Mária Križanovská 8.A

            2. miesto    Bianka Šoltysová 8.A

            3. miesto    Lívia Kasardová 8. A

            9. ročník:

            1. miesto   Ema Siváková 9.C

            2. miesto    Karolína Cimbová 9.C

            3. miesto    Gregor Kitľan 9.C

             

            Výhercom gratulujeme!

          • Jesenný zber papiera 2023

          • 6. 10. 2023
          •            V dňoch 2. – 3. októbra 2023 sa v našej škole uskutočnil jesenný zber papiera. Papier predstavuje dôležitý materiál, ktorý je súčasťou nášho každodenného života. Jeho spotreba v poslednom období veľmi rýchlo stúpa aj vďaka priemyslu, vydávaniu novín a časopisov, jednoduchému a rýchlemu kopírovaniu.

                        Týmto zberom sa naša škola v rámci environmentálnej výchovy a ochrany životného prostredia snaží viesť žiakov k šetreniu, triedeniu, zbieraniu papiera, vďaka čomu sa  opätovne využije. Podľa výpočtov zachráni 1 tona papiera až 17 stromov. Nám sa počas jesenného zberu podarilo nazbierať cca 11 ton papiera, a tak sme týmto činom  zachránili skoro 200    stromov.

            Vyhodnotenie súťaže:

            1. stupeň ZŠ:

            Triedy:                   Jednotlivci:

            1. miesto  - 3.A      1. miesto- Martin Rogoš

            2. miesto – 2.C      2. miesto- Dorotea Ľosová

            3. miesto – 1.A      3. miesto- Alexandra Jacenková

             2. stupeň ZŠ:

            Triedy:                    Jednotlivci:

            1. miesto – 6.C      1. miesto- Nela Sabová

            2. miesto – 9.B      2. miesto- Samuel Burák

            3. miesto – 5.C      3. miesto- Kristína Calková

            Víťazom blahoželáme! Ich oceňovanie sa uskutoční na karnevale v mesiaci január 2024. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili zberu papiera a ukázali, že nám spoločne záleží na našich lesoch, prírode a budúcnosti.

          • Svetový deň úsmevu v druhom oddelení školského klubu

          • 6. 10. 2023
          • Svetový deň úsmevu sa oslavuje od roku 1999. Iniciátorom bol Harvey Richard Ball, ktorý v roku 1963 vytvoril „smajlíka“, symbol šťastia a dobrej vôle. Tento deň je určený na dobré skutky, dobrú náladu a na pochopenie sily úsmevu, ktorý robí naše dni krajšími.

          • Medzinárodný deň eura

          • 6. 10. 2023
          • Rozvoj finančnej gramotnosti má v spoločnosti významné miesto. V súvislosti s touto témou vznikol významný deň Medzinárodný deň eura  (24. september). Žiaci na prvom stupni spoznávali našu menu - euro prostredníctvom zaujímavých aktivít.

          • Svetový deň mlieka v školách

          • 4. 10. 2023
          • Dňa 27. 9. 2023 sme si pripomenuli Svetový deň mlieka v školách. Táto medzinárodná udalosť je od roku 2000 každoročne podporovaná a propagovaná Organizáciou pre výživu a poľnohospodárstvo.
            Naším cieľom bolo upozorniť prostredníctvom rôznych triednych aktivít na význam a pozitíva mliečneho programu, dôležitosť  konzumácie mliečnych výrobkov deťmi, podporovať zdravé stravovacie návyky detí a zvýšenie povedomia o dôležitosti správnej výživy.

          • Redaktorky Mlynovín v akcii

          • 4. 10. 2023
          • Podtatranská knižnica v Poprade organizovala už 7. ročník súťaže tvorby školských časopisov Podtatranský školák, do ktorej sme sa zapojili aj my s časopisom Mlynoviny. V utorok 26.9.2023 sa pri jej vyhodnotení mohli školské redakčné tímy z Prešovského a Košického kraja pochváliť svojou tvorbou. Z tohto inšpiratívneho stretnutia si naše redaktorky odniesli veľa cenných rád od profesionálnych novinárov, ktoré zúročia pri tvorbe ďalších čísel nášho školského časopisu.

          • Biela pastelka 2023

          • 1. 10. 2023
          • Vidieť ľudí, prírodu a farby je pre nás samozrejmosťou. Avšak žijú medzi nami aj ľudia, ktorí takéto šťastie nemajú. Biela pastelka je verejná zbierka na pomoc nevidiacim a slabozrakým ľuďom. Výnos zbierky je použitý na začlenenie sa nevidiacich do bežného života, napr. na výcvik chôdze s bielou palicou, čítanie a písanie Braillovým písmom, prácu s výpočtovou technikou a nácvik iných špeciálnych zručností. Naša škola každoročne zachováva priazeň a podáva pomocnú ruku na podporu tohto projektu. Dňa 21.septembra 2023 sa Olívia Perátová a Daniela Babjarčíková, žiačky 8.B triedy, vybrali s bielou pokladničkou v ruke k žiakom, učiteľom, kuchárkam i školníkom. Darcovia boli za svoj dobrovoľný finančný príspevok odmení malou bielou pastelkou – symbolom neviditeľných línií, symbolom sveta nevidiacich. Vyzbieralo sa krásnych 307 eur. Všetkým darcom patrí veľké ĎAKUJEM. Aj takýmto spôsobom sme vyjadrili spolupatričnosť s ľuďmi, ktorí to v živote majú ťažšie ako my.

          • BEZ DROG

          • 26. 9. 2023
          •  V septembri sme pre žiakov siedmeho, ôsmeho a deviateho ročníka zorganizovali prednášku s protidrogovou tematikou, pretože vysvetľovať im a diskutovať s nimi o tom, čo všetko môžu DROGY spôsobiť im samotným, ich priateľom a ich rodine, je vždy aktuálne.

          • Okresné majstrovstvá v šachu jednotlivcov a 4-členných družstiev základných škôl

          • 25. 9. 2023
          •     V piatok 22.9.2023 sa naši žiaci zúčastnili okresných majstrovstiev v šachu žiakov ZŠ -1. kolo, ktoré organizoval Šachový klub v Stropkove. Turnaj bude započítaný do seriálu okresných majstrovstiev jednotlivcov a 4-členných družstiev žiakov ZŠ. Je to dlhodobá súťaž a na záver školského roka budú 3 najlepšie školské družstvá a najlepší žiaci z okresu Stropkov odmenení zaujímavými cenami.  Naši žiaci nastúpili v zložení:  Urban Miklič, Dávid Štovka, Tobias Kľocek, Adam Vidiščák, Andrej Jevočin, Leo Vateha a Jakub Fatľa. Pre chorobu niektorí žiaci sa nezúčastnili turnaja. Tobias Kľocek získal pekné 2. miesto v kategórii starších žiakov, za čo mu patrí veľká pochvala. Všetkým menovaným žiakom ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy v tomto športe.

          • Účelové cvičenie a didaktické hry v prírode

          • 25. 9. 2023
          • Dňa 22.9.2023 zorganizovala naša škola pre žiakov účelové cvičenie. Prvý stupeň sa zameriaval na riešenie mimoriadnych situácií a správanie detí pri vyhlásení varovných signálov, ochranu prírody a jej poznávanie, osvojenie základných odborných vedomostí v praxi a iné. Žiaci sa vybrali poznávať rastliny a okolitú prírodu, opakovali si poznatky o povolaniach a z dopravnej výchovy, zasúťažili si, nazbierali jablká, šišky, gaštany a dokonca aj hríby. Účelové cvičenie 2. stupňa bolo zamerané na riešenie mimoriadnych situácií a správanie detí pri vyhlásení varovných signálov, osvojenie základných odborných vedomostí v zdravotníckej príprave, orientáciu v teréne a dopravnú výchovu.

          • Striebro z Ondavského pohára 2023 získali domáce hráčky

          • 24. 9. 2023
          • Pod záštitou primátora mesta Stropkov O. Brendzu a riaditeľky ZŠ Mlynská Stropkov M. Tomkovej sa v sobotu 23.9.2023 v priestoroch mestskej športovej haly a telocvične základnej školy uskutočnil v poradí 31.  ročník medzinárodného volejbalového turnaja starších žiačok – Ondavský pohár 2023, na ktorom sa predstavili tri poľské družstvá (Jaslo, Gorlice, Debowiec) a päť tímov z Východu Slovenska (Košice, Bardejov, Svidník, Snina a Stropkov).

             V dvoch štvorčlenných skupinách, v ktorých sa hralo systémom každý s každým na dva hrané sety, si domáce hráčky poradili bez straty setu so súperkami z Gorlíc a Sniny a jeden set stratili proti družstvu z Jasla. Po dobrom výkone si tak zabezpečili postup do semifinále turnaja spolu s trojicou družstiev: Stropkov, Snina (1. a 2. miesto skupiny A) a Košice, Svidník (1. a 2. miesto skupiny B).

            V prvom semifinálovom zápase si postup do finále vybojovali hráčky Stropkova, keď zdolali po výbornom výkone súperky zo Svidníka. Druhým finalistom turnaja sa stali hráčky Košíc, ktoré lepším pomerom lôpt zvíťazili nad družstvom zo Sniny. V zápase o 3. miesto ťahali za kratší koniec hráčky zo Svidníka, ktoré nestačili na súperky zo Sniny. Vo finálovom zápase sa napriek skvelej podpore publika nedarilo domácim hráčkam, ktoré napokon podľahli mladým Košičankám.

            V skupine o celkové 5.-8. miesto, ktoré sa hralo v telocvični Základnej školy Mlynská Stropkov, zdolali hráčky Jasla lepším pomerom lôpt súperky z Bardejova  a podobne družstvo z Debowca si poradilo so súperkami z Gorlíc. V poľskom súperení o 5. miesto zvíťazili hráčky Jasla nad svojimi rivalkami z Debowca a družstvo Gorlíc získalo celkové 7. miesto, keď zdolali hráčky Bardejova.

            Vo večerných hodinách sa za účasti riaditeľky ZŠ Mlynská Stropkov konalo záverečné vyhodnotenie turnaja, ocenenie najlepších hráčok jednotlivých tímov, ako aj najlepších hráčok turnaja na jednotlivých hráčskych postoch.

            Za pomoc pri organizácií Ondavského pohára 2023, vytvorenie pekného športového podujatia s dlhoročnou tradíciou a podporu mládežníckeho volejbalu v meste Stropkov ďakujeme: primátor mesta Stropkov – JUDr. O. Brendza, riaditeľka ZŠ Mlynská Stropkov – Mgr. M. Tomková, MBM Armo s.r.o.– M. Bednárik, Tesco s.r.o Stropkov –  manažment, Mydla K., Stolárstvo – Vaško, Pekáreň – Bokša, Perfect – J. Burák., rozhodcom, rodičom a fanúšikom volejbalu.

            Zostava ZŠ Mlynská Stropkov

            Špilárová L., Cimbová K., Sakarová I., Hrubá P., Nováková K, Suváková S., Zápotocká D.,  Zápotocká S., Semancová S.,Dzurjaninová S., Zajarošová V.,  Homzová B., 

            Tréner: Mgr. Alexík P.

            Výsledky

            Skupin                                        Skupina B

            Snina – Gorlice    2 : 0                 Bardejov – Svidník    0 : 2

            Jaslo  – Stropkov 1 : 1                 Debowiec – Košice   1 : 1

            Gorlice – Stropkov  0 : 2              Svidník – Košice       0 : 2

            Snina  – Jaslo       2 : 0                Bardejov – Debowiec  0 : 2

            Jaslo – Gorlice      1 : 1                Debowiec  – Svidník    0 : 2

            Stropkov – Snina   2 : 0                Košice - Bardejov        2 : 0

            Skupina o 1. – 4. miesto            Skupina o 5. – 8. miesto

            Stropkov – Svidník 2 : 0               Jaslo – Bardejov          1 : 1

            Košice – Snina       1 : 1               Debowiec – Gorlice      1 : 1

            O 3. miesto                                  O 7. miesto

            Svidník – Snina      0 : 2                Bardejov  – Gorlice      1 : 2

            Finále                                            O 5. miesto

            Stropkov – Košice  0 : 2                Jaslo – Debowiec         2 : 0

            Celkové poradie:

            1. Slávia TU Košice
            2. ZŠ MLYNSKÁ STROPKOV
            3. MVK SNINA
            4. ŠK Komenského Svidník
            5. UKS MOSIR JASLO
            6. UkS Debowiec
            7. KS VOLLEY GORLICE
            8. VEA BARDEJOV

            Ocenenia pre najlepšie hráčky jednotlivých družstiev:

            SLÁVIA TU KOŠICE – Nina Poláková

            ZŠ MLYNSKÁ STROPKOV – Patrícia Hrubá

            MVK SNINA – Michaela Matusová

            ŠK KOMENSKĚHO SVIDNÍK – Andrea Haľková

            UKS MOSIR JASLO – Aleksandra Sochacka

            UKS DEBOWIEC – Júlia Pyznar

            KS VOLLEY GORLICE – Amélia Herman

            VEA BARDEJOV – Natália Jacenková

            Ocenenia pre najlepšie hráčske posty na turnaji:

            Najlepšia nahrávačka turnaja – Katočová J. (Slávia TU Košice)

            Najlepšia smečiarka turnaja – Štofíková S.(MVK Snina)

            Najlepšia blokárka turnaja – Špilárová L. (ZŠ Mlynská Stropkov)

            Najlepšia univerzálna hráčka turnaja – Cimbová K. (ZŠ Mlynská Stropkov)

          • Spomienka na leto

          • 19. 9. 2023
          • V auguste od 14. do 18. sa na našej škole konal už druhý ročník školského letného tábora s angličtinou pod vedením vyučujúcich anglického jazyka.  Hlavnou témou tábora s názvom „Čím chceš byť ?“ bolo každodenné oboznamovanie detí s rôznymi povolaniami.

            V pondelok tvorili a celý deň sa niesol v znamení umenia. V tento deň si deti vyrobili náramky a svoje vlastné tričká batikovanou metódou.

            V utorok sme navštívili požiarnickú stanicu, kde sa deti oboznámili s prácou požiarnikov a požiarnou technikou. Poobede nás navštívil Mgr. Tomáš Sóoš, ktorý pracuje ako záchranár na RZP. Deťom teoreticky a prakticky ukázal, ako postupovať pri bežných úrazoch aj záchrane života.  V tento deň chcel byť každý doobeda požiarnikom a poobede lekárom.

            Streda sa niesla v znamení polície, pretože nás navštívila pani policajtka a pán kriminalista. Po prednáške o policajných zložkách si deti mohli vyskúšať prácu kriminalistu. Zbierali otlačky prstov, stopy, vypočuli si skutočné hlásenie v policajnej vysielačke a vyskúšali si nepriestrelnú vestu aj obušok. Poobede sa chlapci vybrali na návštevu miestnej lekárne, kde im pani lekárnička vysvetlila, že práca v lekárni neobnáša iba  predaj a vydávanie liekov, ale často aj ich výrobu, dorobenie, namiešanie. Deti si mali možnosť namiešať vlastný krém a dostali aj vitamínovú odmenu.

            Vo štvrtok nás navštívil včelár. Pán Foťko deťom hovoril, že včelárstvo nie je zamestnanie ako také, ale že je to poslanie, ktoré je pre ľudstvo veľmi dôležité. Deti sa naučili veľa nového o včelách a mede, ktorý im už bude určite viac chutiť. Poobedie sa nieslo v športovom duchu, pretože nás navštívili dvaja profesionálni futbaloví hráči Erik Hurný a Dušan Dlugoš. Zahrali si s chlapcami zápas a pre mnohých to bol top zážitok.

            V piatok sa konal karneval, kde sa deti obliekli do kostýmov povolania, ktoré by chceli robiť v budúcnosti. Na jeden deň sa stali sestričkami, učiteľmi, futbalistami, kriminalistami, kuchármi, gymnastkami,... Poobede sa deti rozdelili do tímov a zmerali si svoje sily v netradičných športoch.

            Veríme, že sa deťom tábor páčil, zlepšil ich jazykové schopnosti, bol pre nich podnetný a tešíme sa na ďalší letný školský tábor v budúcom školskom roku. See you in the summer!

          • Športové popoludnie v našom školskom klube detí

          • 19. 9. 2023
          • V stredu 13. septembra 2023 v popoludňajších hodinách opäť ožila naša škola pred 1. pavilónom smiechom detí. Centrum voľného času a ŠKD zorganizovali športové popoludnie v niekoľkých disciplínach, kde spolu súťažili chlapci aj dievčatá. Do tejto súťaže sa zapojili skoro všetci žiaci v školských družinách.

            Deti súťažili s veľkým nasadením.  Bolo úžasné sledovať ich veľkú snahu a samozrejme aj  vzájomné povzbudzovanie zúčastnených. Malí športovci dostali za svoju snahu sladkú odmenu. Najviac ich však potešilo, že urobili niečo pre svoje zdravie. Všetkým žiakom sa akcia veľmi páčila.

          • Letný školský tábor - „Kovboji z Mlyna“

          • 18. 7. 2023
          •  

            Prázdninové dni plné slnka, hier, zábavy a oddychu sa snažia deti využiť naplno. Spolu so svojimi rodičmi cestujú na dovolenky, k starým rodičom alebo využívajú možnosť pobytov v letných denných táboroch.

            Aj tento rok organizovala ZŠ Mlynská letný školský tábor od 10.7. - 14.7. 2023  pre deti od 6 do 12 rokov pod názvom „Kovboji z Mlyna“. Zúčastnilo sa ho 40 detí. Vedúci tábora a 3 animátorky pre nich  pripravili bohatý westernový program. Počas celého týždňa sa každý deň venovali iným aktivitám. Letný  tábor bol plný zážitkov, dobrodružstiev, málinko aj edukácie, ale hlavne dal deťom nové priateľstvá.

            Program tábora bol zodpovedne pripravovaný. Tematicky sme sa ho snažili čo najviac zatraktívniť a deti trávili veľa času v exteriéri aj interiéri nášho divokého západu. Keďže ich zdravie je prvoradé, zabezpečený bol pitný režim a pestrá strava počas celého tábora formou desiaty, obeda a olovrantu. Olovranty boli o to chutnejšie, že si ich deti pripravovali samy za pomoci animátoriek. Malí kovboji boli rozdelení do štyroch družstiev: „Čikoši“, „Gaučovia“, „Illarerovia“ a „ Huasovia“. Tie medzi sebou súťažili a získavali body v  hrách, za správanie i aktivitu pri jednotlivých činnostiach. V utorok sme spoznávali naše historické pamiatky, a to Kaštieľ, Sanktuárium a okolie. V stredu sme navštívili areál s koňmi pána Jaroslava Berežného, kde si naši kovboji zajazdili na ozajstnom koníkovi.  Vo štvrtok sme pozvali koordinátorku prevencie z OOPZ vo Svidníku kpt. Katku Sukeľovú, ktorá s deťmi urobila besedu na tému: „Preži krásne a bezpečné prázdniny“. Popoludní bola očakávaná opekačka, ktorá nesmie v našom tábore nikdy chýbať. Každý deň po dobrom obede v reštaurácii TIMDŽI deti oddychovali vo svojom táborovom stane. Po oddychu maľovali, zabávali sa spoločenskými hrami,  súťažili, prezerali táborovú  poštu, pozerali  rozprávky či hrali futbal v telocvični.

            V piatok, posledný táborový deň, mali deti country diskotéku. Slniečko hrialo, nálada bola výborná,  a tak bol záver tábora sladký a veselý. Hoci sa deťom ťažko lúčilo, každého potešili diplomy za účasť, vecné ceny, sladkosti a fotka z tábora. Veľké poďakovanie patrí sponzorom tohto skvelého letného tábora: Coltsun - Consult s.r.o., Mäso Eso a reštaurácii Timdži – stravovacie služby.

            Tešíme sa zase o rok!!!

             

             

    • Kontakty

      • Základná škola, Mlynská 697/7, Stropkov
      • +421 547 422202, +421 911 298 020
      • vrátnica: +421951018768 jedáleň:+421547422913
      • Mlynská 697/7 09101 Stropkov Slovakia
      • IČO 37873181
      • DIČ 2021650807
      • riaditeľ: riaditel@zsmlynstrop.edu.sk zástupkyňa pre II.stupeň: zastupca@zsmlynstrop.edu.sk zástupkyňa pre I.stupeň: zs.prvystupen@gmail.com zástupca pre technické zabezpečenie: zastupcatz@zsmlynstrop.edu.sk
    • Prihlásenie